Yvonne Eijsbouts

Lid van Fotokring Beeldhoek sinds april 2022.

Fotograferen doe ik al heel lang, op vakantie maar ook tijdens feestjes, activiteiten op het werk en familie. Van de foto’s maak ik graag een fotoboekje.

Om mijn fototoestel -Panasonic Lumix – beter te leren kennen heb ik wat korte cursussen gevolgd, bij Peter van Schalen en bij Van Neerven.

De vervolg cursus kon wegens corona niet doorgaan. Om toch bezig te blijven heb ik me aangemeld bij een online foto Challenge. Iedere maand een nieuwe opdracht, je kreeg uitleg en tips om de foto’s te maken die je vervolgens op een facebook site moest plaatsen. Je ziet hierop de foto’s van andere en je kreeg feedback op je eigen werk. Er waren uitdagende opdrachten bij, panning, splash, weerspiegeling, flad-lay ed. maar ook bewerkingsprogramma’s canva en pixlr kwamen aan bod. Van de Challenge heb ik veel geleerd.

Ik fotografeer graag oude stadjes, kastelen, ruïnes, landschappen, natuur en weerspiegelingen. Voor mij is fotograferen een ontspannende hobby die je toch steeds weer uitdaagt. Het is fijn om dit te delen met een groep.

 

Mijn portfolio

Benieuwd naar mijn activiteiten bij deze fotokring? Kijk dan even naar mijn berichten. Mocht je contact met we willen, stuur dan een mailtje.