Fotografiecafé over Erwin Olaf

1769b1223fac965e77461912ef668154_NL
899 900 René van Dijk

Fotokring Beeldhoek uit Asten organiseert na het succes van vorig jaar wederom een fotografiecafé!

John Lommen vertelt over het werk en de dubbeltentoonstelling van Erwin Olaf die momenteel te zien is in het Gemeentemuseum en Fotomuseum in Den Haag. Ook het Rijksmuseum zal deze zomer eveneens nog aandacht aan zijn werk besteden.

Erwin Olaf is een van Nederlands beroemdste én spraakmakende fotografen. Afgelopen jaar oogstte hij met zijn portretten van de koninklijke familie nog veel lof.

John Lommen, bondsmentor, rondleider en zelf verdienstelijk fotograaf, zal een enthousiaste en inspirerende inleiding geven over het werk van Erwin Olaf. De belangrijke foto’s uit zijn oeuvre zullen voorbij komen.

De uitdagende uitspraak van Erwin Olaf over zijn eigen werk “Wat ik het liefst wil laten zien, is een perfecte wereld met een barst erin” komt zeker ter sprake. Hij wil het beeld verleidelijk genoeg maken om mensen met zijn verhalende foto’s het beeld in te trekken, en deze dan een klap uit te delen.“

Het fotografiecafé is donderdag 11 april in De Grutter te Asten en start om 20.00 uur. De entree is € 5,- en iedereen is welkom. Vol is vol!

Link naar interview kunstuur

Fotografiecafé over Erwin Olaf

Author

René van Dijk

Lid sinds 2014

All stories by: René van Dijk