Kunstenaars tussen het groen

geldrop-slider-zondag-1519914752_n
763 404 Alphons de Visscher

Zoals Ben eerder heeft gemeld zijn wij uitgenodigd door Groenrijk Geldrop deel te nemen aan hun vijfde editie van “Kunstenaars tussen het groen”.

Deze editie heeft de ondertitel “Fotokunstenaars tussen het groen” en richt zich dus specifiek op fotografen en hun werk.
Op deze dag (zondag 3 november van 11.00 tot 17.00 uur) heb je de gelegenheid je werk te exposeren tijdens de openingstijden van het groencentrum. Andere fotoclubs zijn ook uitgenodigd voor deze dag.
Je krijgt de kans je foto’s te laten zien aan een groter publiek en aan de leden van andere fotoclubs. Je raakt ongetwijfeld met belangstellenden in gesprek en wie weet wat daar nog uitrolt.

Er wordt gezorgd voor een gezellig muziekje, een hapje en een drankje en bovenal belangrijk: er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.
Laten we deze kans grijpen en samen onze club en onze hobby promoten!!!

Author

Alphons de Visscher

Lid sinds 2011

All stories by: Alphons de Visscher
1 comment
  • Mathy Heijmans

    Toch leuk om daar als Beeldhoek aan deel te nemen! Ben benieuwd naar de ervaringen! Hoor vanavond wel wie er komende zondag allemaal aan mee doen. Worden de lijsten van de fotokring gebruikt? Weten de nieuwe leden dat we lijsten hebben?

Comments are closed.