Bestuursvergadering maandag 28 juni

1024 310 Alphons de Visscher

Afgelopen maandag heeft het bestuur van de fotokring de koppen weer bij elkaar gestoken om antwoord te krijgen op twee belangrijke vraagstukken:

  • wanneer en hoe gaan we de activiteiten van de fotokring weer opstarten?
  • wat is de toekomst van de fotokring na deze roerige tijd van lange radiostilte?

Het antwoord op de eerste vraag was relatief eenvoudig.
Zoals het er nu uitziet kunnen we in september de normale activiteiten weer oppakken. Dat wil zeggen  dat de fotobespreekavonden weer van start gaan op donderdag 9 september en ook de activiteiten (gepland 23-9) kunnen weer beginnen. Het fotoweekend 24/25/26-september staat uiteraard ook voor de mensen die zich hiervoor opgegeven hebben geprogrammeerd. Uiteraard met inachtneming van de overheidsregels voor zover die dan nog van kracht zijn.

Het antwoord op de tweede vraag was minder simpel.
Uiteraard hebben velen van ons niet stilgezeten wat betreft fotografie. Dat blijkt ook wel uit de  deelname aan de online-activiteiten die de doe-commissie op touw heeft gezet.
De fotokring is een vereniging van, voor en door de leden. De mening van de leden en hun inbreng is erg belangrijk voor het laten bloeien en groeien van de vereniging. Jullie hebben in de afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld nagedacht over jullie hobby, over de fotokring, over je lidmaatschap van de fotokring, je plek binnen de fotokring, en nog veel meer.

Om goed sturing aan de vereniging te kunnen geven willen wij als bestuur weten wat er leeft onder de leden, wat de wensen en verwachtingen zijn en waar eventuele ambities liggen binnen de fotokring.

Leave a Reply